fredag, februari 6

Bra jobb igår, vilar på idag


Med hjälp av Martin och Zakarias så satte vi upp en canvastavla som jag fick i våras, motivet är då jag drar det kinesiska vasaloppet, med en mäktig snöskulptur i bakgrunden!

Då jag kom hem från gårdagens jobb så började jag direkt med att fixa i lägenheten. Jag målade om i köket och i en av mina garderober, båda till vitt. Jag satte upp en ny brandvarnare, en dörrstopp, latexfogade en del sprickor och så fixade vi bilden från ovan. Jag hade enbart en canvasduk, men med en tavelram och en häftpistol så fick vi till den kanonfin!

Jag fortsätter min lilla viloperiod även idag, likaså mitt lilla "byggprojekt i lägenheten. Enda inplanderade idag är ett möte med en mental coach. Måste ha tag i en bänkskiva alltså, den ni ser uppe till höger i bild. Men jag kan ju varken såga till eller vet hur man tar bort den gamla. Tar gärna emot hjälp här. 


Här bör ett skåp sitta, dels för det praktiska, men också för att skyla utsuget för fläkten. Inga kommentarer: