tisdag, februari 3

En bra dag!Godkväll!
Började min dag med att åka till en för mig ny massör/kiropraktor. Han frågade mig direkt då jag tagit av mig kläderna om jag haft problem med att få luft och problem med att få tillräckligt med syre. Tydligen så hade jag haft en låsning i bröstryggen som jag kan ha haft sedan i höstas, vilket kunde orsaka dubbelslag på hjärtat och även problem med att få syre. Han tyckte att det lät på mig som att jag hade astma då jag andades och jag var stel i de flesta av mina muskler. Dessutom så trodde han att jag kunde ha magnesiumbrist, bara genom att känna på mina muskler. Men som tur är så har jag ju ett magnesiumtillskott från Helhetshälsa

Kort och gott så tyckte jag att han var väldigt kunnig och det kände som att några av mina problem blev åtgärdade. 

Dagens andra besök var på Falu lasarett avdelning 27, hjärtcentrum. Här fick jag göra ett EKG, ett arbets-EKG och ta totalt sju rör med blod för att på så vis kunna utesluta hjärtproblem och även ta reda på om mina olika värden var som sig bör! De båda EKG-testen verkade i alla fall vara bra, och det känns ju skönt. 

Imorgon så ska jag ta ytterligare två tester. Hoppas det går åt rätt håll nu. 
4 kommentarer:

Niklas sa...

Gôtt att det gick bra!

Adam Steen sa...

Ja, tack! :)

Anders sa...

Intressant och hoppas verkligen att det "bara" är låsningen som orsakar dina besvär..

Fick du med någon bra övning för att "låsa upp" själv eller någon bara förebyggande övning?


Adam Steen sa...

Hoppas! Nej, inte mer än att jag skulle försöka stretcha musklerna överallt. 40-50 sekunder på stora muskelgrupper och 10-20 på små.