onsdag, februari 18

Falun Borlänge-spåret
För andra gången i livet åkte jag idag Falun Borlänge-spåret. Spåret går mellan Stångtjärn i Falun och Bergebo i Borlänge. Första gången jag körde detta spåret var för ganska exakt två år sedan, den gången var det riktigt fina förhållanden. Idag hade vi lite mer otur med dom då det igår blåste som bara den så spåren var fulla av barr och annat skit, det var töväder så stavfästet var inte så bra och det var en aning tungfört. Jag valde dumt nog mina stavar med små trugor, så jag får skylla mig själv en aning. Sträckningen mellan Falun och Borlänge är otroligt fin och bjuder på varierad åkning. Vi åkte enda bort till Bergebo och därefter tillbaka, enbart stakning. Till en början var jag rätt seg av två dagars vila, men mot slutet så blev jag piggare, så det kändes skönt!

3,25 var vi ute och distansen blev 46 kilometer, inte så snabbt före idag och ej heller någon hög ansträngning. 

Bilder:


Lars Suther och Linus LarssonEn av två vägövergångarSutherSuther och Linus igen, känns som vi bara dricker under passen!? Men som regel har vi en kort drickapaus varje halvtimme.

Inga kommentarer: