onsdag, februari 18

Footway


Hej kamrater.

Jag vill tipsa er om ett par skor som jag tycker är riktigt fina: Blundstone 500 Leather brown. Det är ett par halvhöga boots-liknande bruna skor som är perfekta att ha nu på vintern, även om dom funkar bra till hösten och våren också så klart!  Dels så värmer de riktigt skönt då de är både höga och håller vatten borta. Sen så är de otroligt stilrena, moderiktiga och riktigt snygga. De är tillverkade i brunt skinn av väldigt hög kvalitet. Och Blundstone kan göra skor, det vet vi. De har nämligen tillverkat sina skor och kängor sedan 1892! Inte så många skomärken som kan stoltsera med det kan jag lova. 

Skorna har resår på båda sidorna av skaftet, vilket gör att dom med hjälp av hällorna är lätta att komma i, och därefter smiter de åt fint runt underbenen, vilket gör att värmen stannar inne i skon och gör att man slipper frysa om sina fötter. Man kan få skorna med både stålhätta, eller med vanlig mjuk hätta. Från början så användes dom mestadels till arbetsskor, men nu så är det en alldeles ypperlig vardags- eller fritidssko för den modemedvetne. Skinnet är impregnerat och vattenavvisande, perfekt nu under vintern med andra ord. Sulan är grovt mönstrad i svart gummi, vilket också är bra nu under vintern då det ofta är rätt så halt ute.

Det man ska tänka på när man köper skor från Blundstone är att dom ofta är något större i storlekarna än andra skomärken. Denna sko fungerar både som dam- och herrsko. Passformen är rätt så stor, vilket man bör tänka på och bör kanske gå ner en halv till en storlek när man beställer dom. 

Detta är den skon jag helst skulle vilja ha för tillfället då jag tycker den är sjukt snygg!

Inga kommentarer: