torsdag, februari 5

Lägenhetsfix när träningen uteblir

Hej hej.

Då träningen i några dagar lyst med sin frånvaro så blir jag en aning rastlös. Denna gång har jag gjort något bra och kreativt med min rastlöshet och fixat en del i min lägenhet, vilket aldrig är fel. 

Häromdagen hade jag min kompis Martin Eriksson här och han hjälpte mig att röja upp i förrådet, sätta upp hyllor i detsamma och skruva dit nya lysknappar inne i lägenheten:

Igår så städade jag ur lite saker i lägenheten, slängde massvis och flyttade även över sådant som jag inte använder så ofta till förrådet. Passade också på att såga upp en planka och göra hyllplan i städskrubben:


När jag ändå var igång med min händighet så passade jag på att måla över bokstaven "Z" (från de tidigare boende här) som var målad inne på väggen i sovrummet, städade också lägenheten:

Något som står på ordningen att fixa till är mitt kök, jag behöver någon form av skåp ovanför min fläkt, där jag även ska måla om, jag behöver en ny bänkskiva till höger om diskbänken och även en skärbräda att dra ut, var hittar jag dessa saker och går det att fixa? Är inte så hemma på detta med hantverkande, tar gärna emot tips och inspiration:


4 kommentarer:

Niklas sa...

Närmsta bygghandel :)

Adam Steen sa...

Okej, och sen då? :)

Niklas sa...

Du får rita upp måtten på väggen på ett papper, ta med en bild på väggen med fläkten och så får de fixa ett fläktskåp till dig :) Likadant med bänkskivan.
Den är säkert limmad och skruvad underifrån inuti skåpen. Ta loss den en dag när du behöver avreagera dig lite ;)

Adam Steen sa...

Okej, tack :)