söndag, februari 8

Mäktigt igår!

Det var en bra dag igår, så låt oss även få denna dag bra. För det första fick jag vara med och hjälpa till på Jones skidtävling, därefter så åkte jag hem och följde mina kompisar Martin och Zakarias till BMX-banan vid gamla Scania-området, till en början cyklade jag bara, därefter så tog jag (med stor hjälp av nyss nämnda killar) mod till mig och hoppade i en av hoppen där! Var sjukt nervös innan, men när det var gjort så var det en otrolig lättnad och skön känsla som spred sig i kroppen. Därefter så var det inga bekymmer att hoppa fler gånger! Det är ruskigt kul att cykla där inne och bara av att ta sig fram så får jag riktigt hög puls och blir flåsig. Detta var som ett litet test för min kropp också, och jag tyckte att den verkade fungera rätt så bra, vilket är skönt.

Här är en kort film från spektaklet:


När jag cyklat klart så åkte jag hem och sov innan jag drog igång med lite mer renovering. Jag målade klart mina garderober, bytte till en ny hylla + konsoler i köket, bättringsmålade allt vitt och städade lite lätt. Kul när jag har ett sådant flyt i renoveringen!


Nya kökshyllan med konsoler

Avslutningsvis så kan ni kolla in världens dyraste bilar 2015

Inga kommentarer: