tisdag, februari 17

Mer från Roslagsloppet

Jag får säga att vi ändå är rätt bortskämda med ofta bra förhållanden här hemma i Falun, här har vi pistmaskiner, snökanoner och folk som är betalda att sköta skidspåren. Nere i Norrtälje så var spåren lite annorlunda än vad jag var van. Arrangörerna hade otur med mycket tö under veckan innan och var tvungna att lägga om delar av banan, samt skotta i snö på vissa ställen. Men med tanke på förhållandena så var det riktigt fint måste jag säga. Kul att köra ett lopp som jag aldrig kört förut och ännu mer kul att vinna det såklart. Stort tack till min vän och tävlingsledaren David Holmström som bjöd ner oss! 

Jag och Jonatan blev omnämnda på sweski efter dubbelsegern, den artikeln hittar ni här. Jag fann även lite bilder från tävlingsdagen tagna av arrangören:
Inga kommentarer: