söndag, februari 15

Seger i Roslagsloppet + resultat


Det blev ju ett långlopp även idag. Stakning, långlopp och min femte långloppsseger i karriären! 

Det var en del hyfsade åkare till start idag. Jag tog starten och vi blev ganska snart en tremannaklunga med mig, Jonatan Steen och Ulf Jansson. Ulf drog första varvet, jag andra och på tredje turades vi om. På slutet av varje varv var det en skaplig uppförsbacke och på tredjevarvet så tryckte jag till och fick en lucka. Tänkte först att jag skulle vänta in de andra, men jag bestämde mig ganska snabbt för att köra på och få riktigt bra träning. Sagt och gjort så tryckte jag på hela sista varvet och gjorde då det snabbaste varvet. Vann med 1,20 före Jonatan som var strax före den starke nolleds-mannen Ulf!

Kommer troligen upp bilder, filmer, länkar och annat i den närmsta framtiden. 

Siffrorna från dagen:

1,46,20 timmar 
38,62 kilometer
21,7 km/h snittfart
40,3 km/h maxfart
163 snittpuls
180 maxpuls
410 höjdmeter 

Resultat: 

3 kommentarer:

Joel sa...

Konungen!!!

Anonym sa...

Fint åkt i helgen!

"W"

Adam Steen sa...

Tack :)