lördag, februari 7

Sixten Jernberg memorial race 2015, resultat
4 Oscar Persson
Espen Aleksander Sørlie
7 Johannes Ainegren
8 Jonatan Steen 
9 Emil Brindbergs
10 Stefan Sunnerberg

Simon vann med uppskattningsvis 1,5 minut på tiden (om jag minns rätt) 2,14, före Jens och Suther som kom ihop. Därefter kom åkarna i princip en och en. Maria Rydqvist vann en tämligen tunn damklass. 

4 kommentarer:

Espen Aleksander Sørlie sa...

Jeg er den ukjente normannen. Hils din bror og si at jeg håper kaffe/colaen smakte. Men han kunne jammen ha vært med å bidratt i gruppa etter det.

Adam Steen sa...

Okej, nice! Hur hittade du min blogg? Hehe, jag ska hälsa honom! :)

Espen Aleksander Sørlie sa...

Jeg vet at du har egen nettside, i tillegg vet jeg at du er en god langrennsløper med gode resultater i bla. Tour De China. Når jeg så deg i løypa og i mål regnet jeg med at du sikkert kom til å skrive noen ord om rennet. Derfor tok jeg turen innom. Kul blogg, lykke til videre i sesongen!

Adam Steen sa...

Tack så mycket :)