lördag, februari 14

Sjua på Orsa Grönklitt Ski Marathon 2015 + resultat

God eftermiddag. 

Då har jag tagit mig igenom ett långlopp igen. Fick slita ont idag. 

Tog starten och tyckte direkt att det gick i hyfsad fart. Efter cirka en mil när vi kör runt Stormon så sprack det upp och vi blev en grupp på 5-6 man. Och in i långbacken med fem kilometer kvar till varvning (2x21 km idag) så gick jag till och med ifrån Fredrik Byström och Daniel Tynell. Låg då med tvåan till femman i loppet. Sen blev jag lite trött tyvärr och tappade dessa herrar igen. 

Ut på andra varvet så hamnade jag med Fredrik Andrée och fick till ett bra samarbete med honom. Men tror vi höll lite för dålig fart tyvärr.  

Kom i alla fall i mål som nummer sju och det är jag rätt nöjd med. Det bästa med dagen var att kroppen inte alls var sådär konstig som den varit under de senaste loppen. Den svarade helt okej idag, men jag var lite ovan vid hög ansträngning känner jag. Tråkigt nog så var kanske inte materialet det bästa för dagen, jag hade två alternativ innan; ett varmare och ett kallare. Jag tog det varma alternativet och det var med facit i hand ett dåligt val. Släppte åkare framför mig utför trots att jag låg i suget och det är väl inte optimalt kanske. 

Innan start så gick jag ner till linjen för att leta på min plats, men jag hittade inte mitt namn där, varpå jag frågade en Mora-åkare med SkiTrab-skidor om varför jag inte hade någon. Fick då till svar att: "du har väl inga långloppsresultat" och "har du någon seger från i år?". Tydligen så hade han det. Men när väl loppet startade så såg jag aldrig den långloppssatsande moringen? 

Resultat:

8 kommentarer:

Anonym sa...

Drygt svar... Zlatan klarar sig med såna kommentarer (för han är en av världens bästa). För en vanlig "bonnpojk" som åker skidor kanske lite ödmjukhet skulle göra lite nytta...

Adam Steen sa...

Hehe

Anonym sa...

Varför ska Zlatan lämnas fri ifrån janteSverige men ingen annan? Vi svenskar klagar på IS och alla andra som strider för sina högre fantasimakter. Men själva ser vi Zlatan som både Messias, Jesus Gud och Allah. Skönt att du vågar stå ut Adam!

Adam Steen sa...

Oj oj :)

Anonym sa...

Engström??

Adam Steen sa...

Vem är det?

Anonym sa...

Härligt med lite beef, varit för lungt på den fronten.

Adam Steen sa...

Haha