söndag, februari 1

Succéveckan avslutad


Att uppleva en skidtävling från åskådarplats. 


Äntligen är denna vecka över och vi är på väg hem igen. Fick stå och vara beredd på att lämna reservstavar i sista backen idag. Kul att se tävlingarna, men det hade varit ännu roligare att vara med själv känner jag. Tror att jag på en bra dag hade kunnat åkt bra, men sådant är ju såklart svårt att sia om. Och de bra dagarna denna säsong har varit lätträknade. 

Nu ska jag hem och försöka reda ut vad det är med kroppen under den kommande tiden, sedan får jag bestämma mig för hur den kommande tiden blir. Första målet är i alla fall att se till så att kroppen inte har något fel, så att jag kan träna. Hur som helst så har jag kommit in i en negativ spiral där inte så mycket fungerat. 

Tog någon bild från herrarnas första semifinal, herrarnas final och från svenska skidförbundets presskonferens som pågick samtidigt som våran lunch:3 kommentarer:

Anonym sa...

Kämpa på Adam. Skidsporten behöver såna som dej som "vågar" satsa på idrott!

Anonym sa...

Hoppas kroppen snart är med dig igen och att du snart är igång med träning och tävling igen (med en kropp som fungerar som den ska)!

"W"

Adam Steen sa...

Tack, oroa er inte :)