måndag, mars 30

Droppar ett inlägg.Godkväll.

En bra jobbdag på skolan avklarad, hem och kollat seriefinalen av "The walking dead" och bara tagit det lugnt. Skönt och helt perfekt för en viloperiodskille. Har försökt stretcha lite under de senaste dagarna, min rygg gör nämligen sig påmind. Ont och stel. Gubbjävelstel. Hoppas lite stretch och vila kan råda bot på det.

Idag fick jag reda på att jag eventuellt inte kommer få sätta plant till sommaren. Något med deras policy om enskilda företagare, sosse-facket, nya paragrafryttare och annat tjafs som man skiter högaktningsfullt i verkar vilja sätta käppar i hjulen för "Addesteek™". Men det ska nog lösa sig till slut. Det brukar oftast göra det har jag lärt mig. Den här planteringen har dock varit en viktig del i att knyta ihop det ekonomiskt för mig. Skulle ju eventuellt kunna kontakta skogsägare och jobba åt dem direkt.  

Annars så får jag försöka hitta något annat sätt att få ihop till levebrödet. För vem vill inte sponsra, samarbeta med, eller synas på skidsveriges (nästan) största blogg(are) och samtidigt sämsta åkare?! Det är ju en unik kombo. Och jobb finns ju alltid för dom som vill och för dom med kontakter. 

Är fortsatt rätt osugen på att träna. Till stor del beror det nog på de dåliga resultat jag gjorde på slutet, men även också då vädret levererar plus två och regn. Det vänder. Med en bra träningsplanering som innehåller en röd tråd, lite flanerande på diverse evenemang och tillställningar och så klart lite jävlaranamma så kommer det att bli legendariskt igen! Och jag kommer fortsätta med att ställa till jävulskap på gott och ont.

På återhörande era baroner.

Inga kommentarer: