fredag, mars 27

Idag ska jag träna - Grönklittsjakten imorgon

Hej.

Efter Kalix så var jag rätt less. Hade ingen lust att träna och jag var rätt trött och sliten. Idag känns det lite bättre ändå. Ska iväg på ett möte nu på förmiddagen bara, därefter så ska jag träna en sväng på skidorna. 

Imorgon åker jag upp till Grönklitt och tävlar grönklittsjakten, första gången jag körde den tävlingen var 1995(!). Då hade jag snabbare åktid på klassiskt än skate. Så är det väl förvisso än idag, i alla fall om jag får staka. Känns som att det är det enda jag kan nu för tiden, knepigt nog. Känner dock att jag hellre tävlar i helgen, än att träna. Är inte speciellt sugen på det just nu, men tänkte att jag kanske ska hålla i träningen ett tag till. Eventuellt så ska jag åka Fjälltoppsloppet i Bruksvallarna i mitten av april. När jag tävlat klart för denna säsong så kommer jag till skillnad från andra år att ta en viloperiod. Om den blir på en vecka eller en månad vet jag inte än, men jag känner att jag behöver det. Både fysiskt och mentalt. Men oroa er inte, jag tänker inte lägga av. Skrev ju om min fortsatta plan i längdspåret i detta inlägg. Behöver ett litet break bara, det kan nog bara vara bra för mig.

Inga kommentarer: