söndag, mars 8

Otroligt nöjd!

Har länge haft som mål att bli topp-50 på Vasaloppet. Idag gick det vägen. Är sjukt trött just nu, så orkar inte skriva något mer. Men jag delar med mig av siffrorna från klockan:
8 kommentarer:

Armel sa...

Och nu kommer klockan att säga att du måste vila i typ 2 månader innan du kan börja träna igen.

Adam Steen sa...

Det är ju king det!

Anonym sa...

Grymt bra insats idag. Grattis!

Adam Steen sa...

Stort tack!

Anonym sa...

Att hålla tummarna lönade sig i dag. Grymt bra kört! Stort grattis!

Adam Steen sa...

Verkar så, tack :)

Anonym sa...

Snittpuls på 166 över 9 mil är ju galet. Tror att jag själv skulle dö av en liknande ansträngning. Vad har du för VO2 max? Vid vilken puls bygger du mjölksyra? Mest intresserad för att kunna jämföra med mina kassa värden... Grattis till ett grymt lopp!!!

Adam Steen sa...

Hehe ja :) VO2 max var längesedan jag mätte. Har som mest haft 5,4 liter. Det vet jag inte heller, men någonstans kring höga 170. Men många gånger får jag mjölksyra bara av att kolla på ett par skidor.