fredag, mars 27

Skate 1,30 - sjuk - lägger ner säsongenGoder eftermiddag mina vänner.

Efter ett bra jobbmöte på en skola tidigare idag och därefter en lunch på Dala Wärdshus så har jag tränat. Det blev ett skatepass uppe på Lugnet i 1,30 timmar. 

Det är fortsatt åkbart där uppe, enda som inte gick att åka nu var nere på stadion. Den åkbara slingan är alltså 5,5 kilometer. Jag kände nästan direkt att kroppen inte var som sig bör, var trött och sliten i musklerna, det blev sämre och sämre under passets gång. Rent flåsmässigt så kändes det ju ändå bra, var inte speciellt ansträngd där. Men musklerna stretade emot. Efter cirka halva passet så börjar det dra från ryggen och ner i skinkan också, samtidigt som axeln började värka. Fortsatte nöta på i en lugn fart, men kände mig aldrig piggare. Mot slutet så bestämde jag mig för att köra fem stycken impulser/spurter, fick mjölksyra på första, efter 10 sekunder. Känns lite sådär, något är ju inte rätt. Och mycket riktigt, när jag kom hem så började jag frysa och nu har jag fått huvudvärk och halsont. 

Detta får bli spiken i kistan för säsongen 2014-2015. Kommer eventuellt en summering framöver. Det är i alla fall ingen säsong som jag är nöjd över, känns som att jag har kämpat i lite motvind, haft otur och inte kunnat prestera på den nivån jag själv tror att jag kan. Långloppen har ändå funkat rätt bra, men på de traditionella loppen så har jag floppat på i princip alla. Det ska jag bättra på till nästa år. Ska även försöka få lite bättre skalle!

Nu tar vi lite vila på det här, och sen drar vi igång med fulla muggar till kommande säsong!