onsdag, mars 18

SkateintervallerHej. 

Sista intervallpasset inför SM-femmilen är avklarat: 10 + 5 + 5 + 10 minuter. Tillsammans med Simon Andersson, Robin Norum och Lars Suther.

Det var dock inget glädjande formbesked jag lämnade. Blev redan på slutet av första intervallen monsterstum och hade galen mjölksyra i hela kroppen. Under andra intervallen vacklade psyket och jag åkte i distansfart med intervallpuls(!). På de två sista intervallerna så bestämde jag mig i alla fall för att åka det jag kunde. Det gick inte snabbt, men jag blev i alla fall trött och pulsen var hög. Dock så var jag hyfsat less och förbannad under större delen av passet. Gick dock över under nedvarvningen, som tur är. 

Lite trist att jag blir så sjukt mjölksyrafylld att jag knappt kan röra mig. Men det där kan vända på någon dag bara, nu har ju kroppen fått ett riktigt väckningspass och mjölksyra ska ju framkalla form. Vi får hoppas att det blir så! 

Den här killen var ju stark i alla fall:


Inga kommentarer: