söndag, mars 22

Sprintstafett, utslagna.


Sprintstafetten avklarad. Jesper och jag åkte ur. 

Värmde upp bra för att försöka väcka kroppen sedan gårdagen. Tyckte ändå att det kändes rätt bra och jag var taggad inför start. Kändes bra i cirka en minut på min förstasträcka (jag körde sträcka 2, 4 och 6), därefter blev jag stum. Jesper plockade någon placering och jag tappade dom igen. Körde det jag kunde, men orken, farten och klippet fanns bara inte där. Sen så var väl inte glidet det bästa heller (pga för mycket fäste). 

Nu är i alla fall denna tävling lagd till handlingarna. Skönt det. Kände mig mest tom och likgiltig efter målgång. Just där och då så kände jag mig inte sugen på att köra mer längdskidor. Hoppas att det vänder. Nu ska jag sova. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Miserabelt... Håll dig till långlopp pöjk!!

Adam Steen sa...

Håll dig till ditt namn. Gay.

Armel sa...

Klart att det kan kännas frustrerande men glöm inte att det är många av oss vanliga dödliga* som skulle bara drömma om att åka som du gör, så fortsätt åka, träna, utveckla och skriva denna roliga blogg.

*vanliga dödliga är dem som inte stakar sig igenom ett långlopp ;-)

Adam Steen sa...

Okej, tack :)

Anonym sa...

Tycker det är bra att du fyller ut resultatlistorna, snart är det bara drygt 30 pers. som åker SM!

Adam Steen sa...

Hahaha. Mongolid.