torsdag, mars 12

Två h bensär


Det är få förunnat att få träna med Gustav Eriksson och Jesper Nyström!

Jäklar vilket fint och trevligt pass detta blev! När jag kom upp till Lugnet så stötte jag på dessa två grabbar direkt, perfekt timing. Fick tillbringa första timmen ihop med dom, och det märktes verkligen att det var två flickidoler jag åkte runt med. Varenda tjej vi såg rodnade när dessa charmörer gled förbi, garanterat inte en torr trosa i närheten av dessa två buksvågrar... 

Sista timmen så körde jag själv, det började bli rätt så mörkt då också och spåren började frysa på. Det är faktiskt riktigt fina förhållanden uppe på Lugnet just nu. Och jag hörde att dom till och med sprutade snö imorse(!). Dom vill nog se till att ha bra förhållanden till nästa helgs Lilla-SS.

Jag mejslade ihop sex varv på den röda femkilometersslingan under de två timmarna jag skejtade runt, kände mig rätt lätt i kroppen! 


Inga kommentarer: