onsdag, april 22

Angående tekniken igår och jobb idag/framöverGodmorgon. 

Tänkte lite på det jag skrev igår om att jag mer ville åka "upp och ner" och inte framåt. Såklart är det ju framåt som gäller i längdskidåkning. Men i mitt fall har det ofta blivit att jag blivit framåtlutad och "tappat höften", på detta tänk med att spänna "rätt muskler" och försöka slappna av i andra muskler så får jag en högre höft och bättre teknisk åkning. Och just det tyckte jag fungerade bra igår!

Idag ser vi fram emot cirka tretton timmars jobb. Det är king det. Och i om en vecka så ska jag börja sätta plantor. Fast det är bara 5 000 - 6 000 stycken. Jag är ju mer eller mindre heltid på skolan, så det får ske på eftermiddagar och kvällstid. Det blir inga problem, enda bekymret är att det blir mindre träning då. Men träning är ju ändå för talanglösa ju!

Hojta gärna till om ni vet någon skogsägare som behöver hjälp med plantsättningen. Eller om ni har något sommarjobb från mitten av juni cirka. 

Hörs hej. 

Inga kommentarer: