lördag, april 25

Apostlahäst


Tog apostlahästarna och gav mig just ut på turné. Först till Dala Wärdshus på ensamlunch och nu vidare med ett varv runt Bojsenburg. Vädermässigt kanonbra klädd i sweatshirt från Colour Wear, keps och mina Oakley Enduro Shaun White edition. Grejen är den att regnet slår som spön i backen. Men är man inte klädd enligt konstens alla regler så kan det ju bli svårt att langa in och haffa fruntimmer. 

Är fortsatt svårt snorig, så en promenad och mitt hållningsprogram är det enda jag vägar mig på. Hjärtmuskelinflammation har jag haft tillräckligt. 

Nu glider jag vidare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid roligt att läsa din blogg. Nu hoppas jag att jag ska komma igång med träningen efter 52 förkylningar och väggat efter en 6 milare på rullskidor... Uppstart med polarna på öl och whisky mässan idag. Nu jävlar kör vi! Hörs! "W"

Adam Steen sa...

King det! :) Kämpa!!

Julian Schönfelder sa...

Har du haft flera hjärtmuskelinflammationer? Hur känner man av det? Vilka symptom hade du?

/J

Adam Steen sa...

Nej, bara en. Och det är en för mycket. Jag var väldigt trött, yr, dubbelslag på hjärtat. Dom märkte min på något förhöjt värde när jag tog blodprov