torsdag, april 02, 2015

Artikel på Sweski om min bot, Vasaloppet och mitt inlägg


Foto: Kjell-Erik Kristianssen

Det är lite roligt att mitt inlägg från igår kväll fick sådan genomslagskraft. Inlägget har i skrivande stund nästan 3500 träffar. En ovanligt hög siffra även för mig. Hade 2400 besökare igår. 

Mitt syfte med inlägget var att försöka vara lite rolig genom att skämta om att jag fått brev från skidförbundet, och att jag inte blev uttagen till landslaget denna gången heller. Men jag tror att en del missuppfattade det hela och trodde att jag var missnöjd över nöten och skulle klaga på det hela. Grejen är ju den att jag fick reda på att jag skulle få böter för min dräkt från Ormsalva direkt efter målgången i Vasaloppet och jag blev då glad att jag slapp bli diskvalificerad. 

Kul att Kjell-Erik uppmärksammade det hela och gjorde en artikel om det på hans site Sweski: http://www.sweski.com/adam-steen-fick-bot-i-vasaloppet.5731463-184999.html


Inga kommentarer: