fredag, april 24

Framgångsridån och feta mixtapes


Var dag far jag hemöver från jobbet ridandes på framgångsvågen, kallat livet, samtidigt som jag möter solnedgången. Idag var inget undantag.

Tagit mig igenom en ny jobbvecka. Tycker det fungerar bra och det är kul. Sjukt trött varje dag när jag kommer hem, även om det inte är något fysiskt betungande jobb så är det mycket att tänka på och bitvis en aning högljutt. Men man kommer in i det också. Nästa vecka får jag bita i lite mer när jag både ska jobba heltid på skolan och dunka ner plantor som en besatt. Hade behövt lite timmar för att göra träningsdagb.. nej förlåt, mig själv nöjd också. Idag är det dock en sådan dag där jag hoppar över det, mitt snor i näsan gav inte med sig under dagen. Förhoppningsvis är det något kortvarigt.

En stor del i mitt liv är att lyssna på musik. Det gör jag i timmar varje dag. Det får mig ofta på bättre humör och det gör att jag kan klara av vissa situationer och känslor bättre! Är egentligen en allätare, men under senare år har jag varit mycket inne på house, och under den senaste tiden har jag helt och hållet snöat in på "Tropical house" med artister som Kygo och Thomas Jack som största favoriter. Men häromveckan så snubblade jag in på Sam Feldt, en kille från Nederländerna som gör sjukt skön musik, kika in hans SoundCloud här. SoundCloud är riktigt grymt, det är en musiktjänst som är gratis, du kan lyssna både direkt från webben, eller via en app. Obs, detta är inget köpinlägg. 

Här är ett av hans 14 feta mixtapes, testa, det är värt en chans:


2 kommentarer:

Hans ten Berg sa...

Kolla in J Sigsworth på soundcloud. Störtskön musik.

Adam Steen sa...

Tack :)