fredag, april 17

"Från vilket land kommer du?"


Goder morgon - goder morgon!

Gårdagens träningsaktivitet blev:

10 minuter stabilitetsstyrka

250 armhävningar

En riktigt tuff dag med andra ord. Inte undra på att man är sliten?! 

Nu har jag snart jobbat en vecka här på skolan. Det är bitvis lite svårt och utmanande, men till största delen så är det bara kul! Jag känner det som att jag gör något viktigt när jag är där, och det är ju det allra bästa faktiskt. En rolig grej från den första veckan är att den mest ställda frågan jag fått är: "Från vilket land kommer du?" Ser jag inte ut som en svensk, eller vad är grejen? Frågan är ju ganska rolig i alla fall!

Sista arbetsdagen denna vecka i alla fall, ska bli skönt med helg och lite sovmorgon igen. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske är aningen FÖR brun för att det ska se naturligt 'ursvenskt' ut, det är min gissning;)
Lärarhögskolan nästa eller?!

Adam Steen sa...

Kan vara så. Nja, tror inte det :)