lördag, april 4

Heldag i solenJodåsåatt. Drygt tre timmar skidåkning idag också. Men bara en av dessa timmar uppe på fjället. För trots en strålande vårsol så låg temperaturen på nollan när vi gav oss av och uppe på fjället så blåste det otroligt kalla nordanvindar. Så vi spenderade resten av skidturen nere på de mer vanliga spåren, bland annat så blev det en tur till Tandådalen. Jag avslutade passet med att köra uppför och därefter utför slalombacken vid högfjällshotellet. 

I sådana här förhållanden och med detta kanonväder så skulle jag kunna stå på skidorna dagarna i ända faktiskt! Det är sjukt kul och grym livskvalité. 

Att Falun är världens bästa plats, det vet ni nog redan. Men jag tror fan att Sälen och Sälenfjällen ligger rätt högt på min lista också. Jag skulle lätt kunna tänka mig att bo och träna här!

Inga kommentarer: