onsdag, april 15

Medium

Hej allihopa.

Det är ju i dessa dagar rätt så populärt att spå sig hos en spådam, Sierska få sin framtid uppläst i tarotkort, eller liknande. Varför det är så populärt har väl kanske att göra med den övriga utvecklingen i samhället där vi gärna vill ha koll på det mesta och vill veta så mycket som möjligt om i princip allt, däribland ens eget liv och framtid. Dessa här spådamer kan man ta hjälp av även över telefonen, samt också på internet, där man kan rådfråga sierskor eller spådamer, samt även få kontakt med ett medium. 

Jag själv har aldrig någonsin varit hos en spådam, inte heller något annat liknande. Det har nämligen aldrig varit aktuellt för mig. Jag har snarare tänkt att det mesta löser sig ändå, och blir som det blir. Jag vill ej heller rota så mycket i framtiden.

Jag tror inte att jag i framtiden heller kommer att vilja vara intresserad  av att gå till någon spådam, medium eller liknande. Men vem vet, jag kanske kan komma att ändra mig.

Spådamer och liknande sägs ju ofta ha koll på det vi "normala" ej ser eller vet. Alltså övernaturliga händelser. Jag själv kan dock inte komma på att jag har varit med om något onaturligt, övernaturligt, eller liknande. Möjligen någon gång att man har känt på sig saker som ska hända eller liknande. Men det kan kanske lika gärna vara tur.

Jag tror inte att jag själv är medialt mottaglig. Inte vad jag hittills har upplevt i mitt liv i alla fall.

Är det någon som är intresserad av detta ämne med spådamer, medium, eller andra saker så tycker jag självklart att man ska kolla upp det och se om det fungerar för er. Det borde ju onekligen fungera för vissa, annars så hade det nog inte funnits.

Inga kommentarer: