tisdag, april 14

Nytt brev från Svenska skidförbundet!


Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag ett nytt brev från svenska skidförbundet. Nästan så man kan tro att jag fått en ny brevvän ju. Ni minns ju det förra brevet jag fick, blev rätt uppmärksammat den gången. Ärendet denna gången var inte heller att jag blivit uttagen till någon landslagsgrupp, tråkigt nog. Dock så fick jag reda på att jag inte kommit in på DSA, men det var ju på DSA (fullvärdig medlem), jag går på DSA light, och det visste jag redan. Dock så ville dom att jag skulle fortsätta min skidsatsning, dom är trevliga!

Idag är näst sista dagen ni kan rösta på mig i "Life Blog Awards" i kategorin "Bästa träningsblogg". Man kan ju göra det hur många gånger som helst, så det är bäst ni passar på nu. 

Passa också på att kolla in min "Till Salu-länk".

Inga kommentarer: