onsdag, april 15

Öijers backrace!

När jag kom hem från jobbet idag så skickade jag iväg två paket från Till Salu-fliken, därefter så sov jag middag. Planen var att gå upp 17,30 byta om till träningskläder och ta rullskidorna(!) ut till Henrik Öijers Backrace, där jag tänkt börja med Varpan runt. Men av någon konstig anledning så lyckades jag sätta alarmet på 16,30, så när jag vaknade 18,11 var det bara att bege sig direkt till den vad det visade sig, omöjliga (för tillfället?) backen. 

Här är den film och de bilder jag fick från dagen:


Ihopklippta filmer


Zakarias Blom-Johansen, nyss hemkommen från downnhill-världscup i Frankrike!


Tävlingsledaren själv; Henrik Öijer!


Christian Hjelte, Lars Bleckur och Emma Stenberg.


Några av dagens tävlande.


Henrik Jansson.


Borlänge CK-kille, dagens enda fatbike!


"Nästan uppe va?"


Många tappra försök idag.


Jonte Stark tog kort och Henrik Öijers kamera filmade hela spektaklet! 


Den glade Norsken.


Det blev några brutala stopp, men aldrig någon rejäl vurpa som tur var.


Daniel Olsson Manar på Bleckur!


Henke försöker leta en bra linje.Gick sådär?!


Zakarias är väl alltid så glad.Här uppe är målet. Backen var riktigt brant. Rekordet när jag stack hem var i höjd med Tommy Gabrielsson i den orangea jackan.


Nära?!


De anmälda.


Skyltat från vägen.

Inga kommentarer: