torsdag, april 30

Snapchat, Norge, kaos och helhetshälsa


Skickade lite snapchats med Petter Northug jr. häromdagen, inga konstigheter där.

Efter tisdagens inlägg angående flytt till Norge så har jag fått en del reaktioner, mest positiva faktiskt, så vi håller oss till det. Många som hört av sig via sms, telefonsamtal, på facebook, mail, bloggen och så vidare. En del kommer med tips och andra tycker mest att det är en bra idé. Jag börjar också tycka att det är en bra idé, för som sagt; även om jag gillar Falun så känner jag att jag behöver ett miljöombyte. Så det kan nog bli en bra grej det där! Välbehövlig om inte annat. 

Av en oerhört enerverande anledning så är jag sjukt snorig fortsatt, hostar och är hes. Det känns ju sådär. Hoppas att det går över snart, men å andra sidan så tänker jag inte stressa igång någon träning nu, det får komma i den takt det kommer. Men det är lite trist att inte kunna skriva om träning, då bloggen handlar mestadels om det och det är därför ni är här och läser. Men jag lyckas ju alltid skapa kaos på ett eller annat sätt ändå, och jag antar att det lockar läsare också?!

Beställde häromdagen lite produkter från min samarbetspartner helhetshälsa, bland annat deras magnesium som jag gillar kanonmycket. Spana in dom tycker jag, de har egen svensk tillverkning utan tillsatser, det känns tryggt!

Avslutningsvis, såhär kul hade vi på NO:n med treorna igår: