söndag, april 5

Tredje och sista fjällturen för denna gång


Vi började den tredje fjällturen med att möta upp Kalle Gräfnings, Maria Gräfnings och Johan von Holst. 

Därefter drog vi direkt uppför Högfjällshotellets slalombacke och så ner igen. Sedan fortsatte rutten mot Lindvallen, till Hemfjällsstugan, Storfjällsgraven, rakt upp på fjället, mot Högfjällshotellet och sedan nerför slalombacken igen. 

Jag avslutade sedan rutten med att köra upp och ner en sista gång för slalombacken. 13 minuter tog en sådan vända. Då gasade jag på rätt hårt uppför (181 i maxpuls). Den backen kändes riktigt bra idag och jag tror inte att jag åkt så bra på en enda skatetävling under denna säsong. 

Tänk att jag som lagt ner skidsäsongen och har viloperiod nu fått ihop nästa nio timmars träning på tre dagar. Det är ju okej!

Bilder från dagen:

Inga kommentarer: