tisdag, april 21

Varit ute och sportat


Levererar hälsningen™ på toppen av Skuggarvsvägen, "Alltid mammas gata!"


Verkade tydligen tycka att det här med rullskidor var kul senast, för idag blev det andra passet för träningssäsongen av. Efter en heldag på jobbet så åkte jag direkt till Lugnet för att packa bilen och åka direkt till Tällberg för ett jobbevent, väl där så får jag reda på att jag tagit fel med en dag, eventet är imorgon, ridå. Åker hem och sover en kortis, därefter så sparkar jag mig själv ut på rullskidorna. 

Tog även idag mina Elpex-tvåor (så sjukt mycket skönare än de gamla Pro Ski-rasslarna jag haft), tänker att det är bra att komma igång med träningen på lite lättare rull. Idag tänkte jag verkligen på tekniken i varenda stavtag, på varenda växel. Åkte verkligen med full fokusering. Tänkte på att spänna mina "rövmuskler", låta ryggen slappna av, spänna de inre magmusklerna. Samt även åka lite mer "upp och ner", istället för att tänka "framåt och bakåt" med ben + armar. Det kanske låter lite konstigt och fel. Men jag tycker det kändes bra och "snyggt" tekniskt. Kollade så ofta jag kunde vid sidan av mig i skuggan för att se hur jag åkte, ett bra tips till er är att just kolla i skuggan när ni åker. Jag tyckte att jag lyckades med att aktivera gluteus (röven) med, blev till och med lite trött i den. Och jag klarade mig peppar peppar från ryggont eller kramp! 

Åkte från mig i Britsarvet, rundade Bojsenburg, upp emot Skuggarvet, vände och åkte upp till Hopptornen, därefter hemåt. Totalt blev det 65 minuter och 18 kilometer. En fin vända. Avslutade dagens motion med lite stabiliserande övningar med pilatesbollen.

Avslutningsvis, nu när jag har ny bil så vill jag ju att den ska vara snygg, cool och trendig. Jag är faktiskt rätt sugen att skaffa solfilm till den. Det höjer ju utseendet som bara den, till en billig peng och det gör även att bilen blir mindre varm på soliga dagar. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du åker väl inte utan hjälm?

Adam Steen sa...

Nej. Men jag får inte betalt för att visa mig med den hjälmen, så då får den ej vara med på kort.