måndag, maj 25

Cykelkläder

Hejsan allihopa.

Som den sportkille jag är så tycker jag självklart att det är viktigt med bra träningskläder. Med bra träningskläder menar jag att dom ska vara funktionella, snygga och klara av väder efter bästa förmåga. Beroende på om det är sommar eller vinter så vill jag att dom antingen ska vara varma eller kalla, men en viktig sak är ju att dom alltid andas och transporterar ut fukten från kroppen. 

Av de olika träningsredskap jag använder mig av så är cykel och kläderna jag har på mig när jag cyklar det viktigaste. I just cyklingen så är det oerhört viktigt att klä sig efter trenden och moderiktigt. Bland annat så gäller det att ha en viss längd och färg på stumporna (ganska långa och helst vita), man måste ha färger som matchar varandra, skalmarna på glasögonen får inte sitta innanför hjälmbanden, kläderna måste vara hela, sitta snyggt och de måste ha en bra storlek. Det finns egentligen hur många olika regler inom cyklingen som helst. 

Funktionen måste ju också vara bra på cykelkläderna, det finns exempelvis cykelbyxor utan hängslen, vilket jag inte tycker är att föredra då de lätt kan halka ner. Man måste också ha en bra "blöja", alltså kudden man sitter på som skyddar de utsatta delarna på kroppen som är närmast sadeln. En annan viktig sak är att cykelskorna sitter bra, och helst att dom är styva så att kraften hamnar rätt i pedalerna.

På Bikester så finns det alla möjliga sorters cykelkläder, till ett bra pris dessutom. Man erbjuder också 100 dagars öppet köp, fri retur och även fri frakt. Som gjort för en bra affär med andra ord. De säljer också kläder som håller bra kvalitet. 

Inga kommentarer: