onsdag, maj 6

Blåljusdag och ryggontHallå. 

Idag fick jag kämpa för att ta mig upp ur sängen. Inte bara på grund av den vanliga morgontröttheten, utan också av en galen träningsvärk. En värk som jag erfar kommer bli än värre under morgondagen. 

Har snart avverkat alla lektioner för denna lite speciella skoldag. Vi har nämligen en "blåljusdag", där brandkår, ambulans och polis är här. De går runt i klasserna och informerar om sitt jobb. Bra initiativ. 

Min ländrygg gör ont igen. Kanske av träningsvärk/trötthet från den senaste tidens hållningsstyrka. Men idag tog den nya rekord, när jag skulle resa mig upp ur stolen så högg det till något oerhört. Jag blev tvungen att sätta mig ner igen och blev samtidigt oerhört yr. Sjukt det där. Jag har väl någon tumör eller något i ryggen?! 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Benmärgsödem i nedre längdryggen! Kolla detta med läkare. Borde finnas denna kunskap i Falun.

Adam Steen sa...

Hittar inte någon enda info om detta på internet? Vad är symptom osv?

Anonym sa...

http://naprapat.net/benmargsodem/ slå en signal så kan de utveckla

Adam Steen sa...

Okej. Tack!