lördag, maj 23

Ett skitpass - slakt nästa


Fick springa med dom fina killarna Mattias "BAGGheera" Argårds och Linus "Grizzly" Larsson

Planen var kort löpning och styrka, men friidrottshallen var ju stängd, så det fick bli lite längre löpning. Från det första till det sista löpsteget så kändes det skit. Inte det att kroppen var trött. Men jag hade ont i princip överallt och det gjorde mig väldigt loj och seg. Dels den molande ryggvärken som ibland blir som sjuka knivhugg, men också det totala känselbortfallet i utsidan av vänster lår. Men inte hela vägen in, utan mer ute i huden liksom, väldigt svårt att förklara. Så fort det blev stig så tappade jag direkt, som att det är svårt att kontrollera var jag sätter fötterna, liksom dåliga reflexer eller något. 

Har googlat lite på klämd ischiasnerv, mycket av det stämmer in på mig. Förbannade runkkropp man har, som ska ställa till det så. På dagens första pass, även om jag hade ont så kändes det ändå motiverande och kul. Men nu efter denna misär på eftermiddagen så blev jag mest less. Upp som en sol och ner som en pannkaka. 

Nu efteråt känner jag mig jättekonstig i kropp och knopp. Har väl någon dödlig sjukdom eller liknande. Så får väl passa på att fira till det ordentligt idag då solen skiner, kanske är i slutskedet av min framgångssaga som succéidrottare!


Jag är snäll i alla fall, även om inte alla ("klubbkompisar") håller med.

Inga kommentarer: