tisdag, maj 19

Golf

Hej.

Nu när sommaren är i ankommande så börjar vi med våra sommaraktiviteter. En väldigt populär aktivitet är ju golf. Jag själv är inte så erfaren av golf, har enbart spelat minigolf vid ett antal tillfällen, slagit ut lite bollar vid från en ranch och spelat litegrann på en golf-simulator. Jag tycker dock att det är väldigt skoj att spela, dock så känner jag personligen att jag inte riktigt har tiden till det. 

Många brukar ju åka iväg på golfresor såhär på våren, eller även på hösten. Alltså de tidpunkter på året då man inte riktigt har möjligheten att spela i Sverige. Jag har lite ytliga kompisar som jag vet skulle bli väldigt glada av att få en sådan golfresa i present. Till länder som exempelvis; USA, Spanien, Portugal, Italien, Sydafrika, Thailand, eller liknande. Några av dom jag känner ligger på en handicap strax över noll, vilket är ruskigt imponerande och bra kan jag tycka.

Skulle du kunna tänka dig att åka på en golfresa, så tycker jag att du ska ta chansen och dra dit!


Inga kommentarer: