måndag, maj 4

Helvetetsfallet, Norgeplaner och lite annat


Goder måndag. 

Igår så var jag och Jessica på utflykt till Helvetesfallet och Storstupet. Det är två mäktiga vattenfall längs Ämån norr om Orsa. Väl värt ett besök. Kommer troligen fler bilder framöver!

Idag är jag tillbaka på skolan igen. Skönt. Blir nog troligen kvar här till skolavslutningen, två veckor in i juni. Det känns stabilt. Ska försöka smyga igång nu med träningen, börjar faktiskt så smått få lite sug till det igen. Såhär kan man ju bara inte gå ner sig. Men det känns som att jag har en bra plan framöver nu!

Jag blir mer och mer sugen på Norge och flytt dit, desto mer jag tänker på det. Har länge känt att jag inte riktigt vet vad jag vill med mitt liv och att jag stått och stampat på samma position länge. Detta känns väldigt kul, och som en nystart. Vilket jag tror att jag verkligen behöver. Sen att jag får vara närmare Jessica och allt vad det betyder känns väldigt skönt. Tror det kommer kännas mer stabilt i mitt liv då också. Det jag behöver lösa i Norge (Oslo) är främst en träningsgrupp och ett jobb (sportaffär eller gym, helst). I Sverige (Falun) är det att försöka hyra ut min bostadsrätt. Det ska nog lösa sig. Tanken är att jag ska göra detta i slutet på sommaren, eller början av hösten. Kommer nog återkomma till detta ämne mer framöver!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är hyran på din bostadsrätt?

Adam Steen sa...

Om du är intresserad så får du maila mig

Anonym sa...

http://xxl.easycruit.com/vacancy/1375839/6913?iso=se

Tips på jobb i Oslo!

Adam Steen sa...

Tack :)