torsdag, maj 14

Höjdmetersamling i Holmenkollen!


Blå himmel, solen skiner och det är väder för kortbent. Låter för bra för att vara sant ju?! Men nej, inte idag. Vi gav oss av i bil mot Holmenkollen, fem kilometer nedanför stadion blev jag avsläppt och fick börja passet med 30 minuter uppför, väl där uppe så åker jag tillsammans med jessica i 45 minuter, då åker jag utan stavar. Sedan fortsätter jag att snurrar några varv tills jag åkt i drygt två timmar, styr då om kosan för ytterligare färd uppför, till målgången för dagen; Tryvann. 


Ett riktigt fint pass, där jag åkte lugnt och försökte tänka på tekniken, men ändå hade 149 i medelpuls!! Enda fartökningarna jag gjorde var tio stycken impulser (12 stavtag maxinsats). Totalt fick jag ihop drygt 30 kilometer och 1000 höjdmeter på mina ProSki-treor. Dessa ProSki-skidor är så sjukt mycket sämre än mina Elpex måste jag säga, de gnisslar och vinglar som jag vet inte vad! 

Bilder:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var har du hjälmen?????? Mr X.

Adam Steen sa...

Den är här