torsdag, maj 7

Tidigt sänggående igår


När jag kom hem från träningen igår så la jag mig på golvet med knäna på en pall i 90 grader. För att vila ryggen, tänkte ligga i 10-20 minuter. Kollade på klockan efter uppskattningsvis 10 minuter, det visade sig att jag legat i 40 minuter. Måste ha somnat med andra ord. Blev därefter inte så många mer knop den kvällen, middag och sedan i säng klockan 21.30(!). Sådana (för mig) sjuka godnattider inträffar oerhört sällan. 

Idag är min träningsvärk om möjligt än värre igår. Det galnaste är att jag inte kan räta ut mina armar. Så dom hänger med i någon knepig vinkel när jag förflyttar mig framåt i någon konstig stil, förhållandevis likt gång. 

Dagens träning är planerad till löpning. Blir jag bara varm i kroppen så brukar det gå bra. 

Inga kommentarer: