fredag, maj 29

Träningen/tävlingen igår!


Holmstrand och jag gav oss av hemifrån mig igår vid 17-tiden. Stakning på Elpex-tvåor till Stångtjärn, där uppe byttes det om till löparskor för att springa terräng-DM, två varv runt Stångtjärn. Mitt första fartpass på löpning sedan Sundsvall brann. Jag hade skaplig ork i ett var ungefär (6,12 på 1,85 kilometer), därefter blev det ett kämparvarv, löpsteget är inte som det en gång var. Men det roliga med loppet är att jag rent fysiskt kände mig starkare än vad jag gjort på väldigt länge, föregående skidsäsong inräknat, det är egentligen bara på Bessemmerloppet i slutet av februari jag känt mig starkare. Så det var riktigt kul! Jag kom sexa totalt, och trea bland seniorerna som tävlade för dalaklubbar. Resultat jag (typ) minns:

Johannes Eriksson(?) 12,10(?)
Daniel Lindholm 12,15
Martin Holmstrand 12,38
David Ljunglund 12,44(?)
Jag 12,54

Efter tävlingen så snäppte vi på oss rullskidorna och gav oss av på ett varv runt Varpan i spöregn. Det var skoj! Total effektiv tid på passet blev 2,20!

Bilder som mamma, Linus Larsson och Emma Eriksson tagit:

Inga kommentarer: