onsdag, juni 17

2,15 timmar stakning. Noll krafter kvar Nu är det mycket gnäll, men jag är fan totalt godnatt alltså. Blev väl ett pass idag igen, på nya Elpex-treor. Rundan: Britsarvet - Hosjö - Danholn - Karlsbyheden - Kårtäkt - Sundborn - Skuggarvet - Lugnet - Britsarvet. Drygt 400 höjdmeter. Enbart stakning. Snittpulsen var 116(!) och då var inte tempot direkt lusigt. Försökte mig på fem minuter 10"-20" också, mellan Sundborn och Skuggarvet. Gick ju fint, lite drygt 140 i puls. Hade kramp i höger triceps också, en muskel jag inte använt sedan entimmespasset i söndags

Sjukt trött i kroppen är jag. Jag måste återigen belysa att jag beundrar er som jobbar heltid, tränar och även har familj samtidigt. Jag orkar knappt en av dessa saker. 


Holmstrand är snäll i alla fall. Och jag har en orange tröja från Kalas med okänt tryck på..

Inga kommentarer: