fredag, juni 19

58,28 på 15,28 kilometer


Har tagit mig igenom Orsakajt'n igen, troligen fjärde eller femte gången som jag sprang detta femtonkilometersrace. Med tanke på den oerhört dåliga känslan i veckan så är jag nöjd. I tisdags exempelvis så sprang jag en femminutersintervall med 4,01 min/km i snittfart, så med form som ett blysänke så var målsättningen med dagen att springa under en timme. 

När starten gick så kände jag mig ändå rätt så pigg muskulärt. Men jag fick ändå slita på för att hålla någon form av högre fart. Som vanligt under det senaste halvåret-året så känner jag mig grundstark, men så fort det ska ökas så blir jag stum. 

Under de första fem kilometrarna så tappade jag känseln i mitt vänsterben, och sista milen så var mina höftböjare sjukt stela, jag fick liksom inte ut steget mer och kunde inte springa fortare än jag gjorde. 

Sprang i mål på tiden 58,28, gav det jg kunde och hade bra skalle under hela loppet. Så jag är ändå rätt nöjd. 183 i snittpuls och 200 i maxpuls vittnar i alla fall om att jag tagit i! 

Glad midsommar på er finingar!Foton: Margareta Steen


Foton: Pontus Nordström

Inga kommentarer: