måndag, juni 1

Ett varv runt Källslättenspåret


Efter dagens insats som arbetare, så att jag kan försörja alla tröttingar så väntade en insats för mig själv också; träning. Vi var ett fint gäng som samlades uppe i Stångtjärn för att springa det orangea 20 kilometer långa Källslättenspåret. Kändes bra till en början, men mot slutet så blev jag rätt så trött muskulärt och rätt låg energimässigt, fast jag åt mycket mellanmål innan. Gårdagens nästan fem timmar träning gjorde nog sig påminda. 2,05 var vi ute i alla fall, vi såg en snok (hatar ormar) och jag vrickade foten lätt en gång. 

Nu efteråt har jag varit totalt utslagen, sovit en timme och ätit som en gris. Börjar så sakteliga bli människa igen. Imorgon dunkar vi på med samma melodi igen; träning och jobb. Det kostar att ligga på topp. 
Inga kommentarer: