onsdag, juni 10

Kul att göra

Hej hej mina vänner.

När jag inte jobbar eller tränar och bara sitter hemma så blir jag lätt rätt så uttråkad och mer eller mindre klättrar på väggarna. Jag vill gärna hitta på någonting, mer eller mindre hela tiden. Såvida jag inte sover då. 

En rolig sak jag tyvärr gör alldeles för sällan är att spela bowling, det är en riktigt rolig aktivitet som väcker tävlingsdjävulen i mig. På BallBreaker i Stockholm kan du spela bowling och många andra aktiviteter. Jag har ett tiotal gånger bowlat och jag kan bara säga att jag gillar det. Även om jag då och då spelat riktiga skitserier så har det gått bra många gånger också. Jag minns på mitt förra jobb att vi hade en form av avslutningsaktivitet där, då spelade vi just bowling och priset var ett presentkort på en sportaffär. Jag lyckades faktiskt vinna den inbördes tävlingen och kamma hem presentkortet. 

Min bästa poängserie jag fått under en omgång är 170 poäng, det är dock en bit från maxpoängen på 300 poäng, vilket kallas den perfekta serien. Men jag är ju inte direkt något proffs, utan det är mer utav en hobby eller en kul syssla som man kan göra tillsammans med kompisar, släktingar, arbetskamrater, eller liknande. Det är också en bra aktivitet om man är ett gäng i blandade åldrar, och både killar och tjejer kan ju tävla mot varandra dessutom! 

Jag tycker att ni som inte provat på bowling borde göra det och ni som har provat; gör det oftare, för det är riktigt skoj! 

Inga kommentarer: