fredag, juni 12

Långpass, runt, runt


Jodåsåatt, fint pass!

Efter dagens två jobbintervjuer, (som gick bra), så var det dags för träning. Jag dunkade klassiskt runt den för dagen 3,7 kilometer långa banan (något avkortad på grund av markarbete), i tre timmar. 

Jag hann med att snurra 14 varv under den tiden! Äntligen fick jag träna i barüber också, hela passet dessutom!!! Enda gången jag stannade var efter drygt halva passet när jag skiftade högerskidan till vänster och vice versa. Drickan skedde utför. Försökte hitta ett bra flow, vilket jag tyckte att jag lyckades med. Dock så var det rätt kämpigt ibland och många stunder var jag rätt törstig, men jag bet ihop och bestämde mig för att klara av det. 

Under passets gång så stakade jag ett varv (sjukt tufft med de branta backarna), åkte ett varv utan stavar och körde fem minuter 10"-20". 

Ett riktigt bra genomfört pass!

Inga kommentarer: