torsdag, juni 4

Men jag vilar väl idag igen då.


Försöker få in lite energi i kroppen, socker är väl så fint!

Ho ho, här är jag!

Det blir vila idag med, känner mig inte riktigt pepp på att träna idag heller, så då är det lika bra att avstå. Imorgon blir det förhoppningsvis ändring på det. Jag blir dock alltid besviken på mig själv när jag inte tränar eller inte riktigt "orkar" att träna. Tycker att jag är dålig som människa och att det liksom blir en bortkastad dag. Dock så vet jag ju att kroppen behöver vila. Det är också lätt att bli stressad när jag kollar på hur mycket alla andra tränar. Men jag jobbar nu och fram till juli ut och då gäller det att försöka fokusera på sig själv, att jobba mycket nu innebär ju att jag kan träna mer sen. Så mycket handlar om att jag inte ska oroa mig så mycket och stressa upp mig i onödan på grund av att jag jobbar mycket. 

Jag sitter just nu och funderar ut någon plan som jag ska träna efter under den här jobbperioden. Men jag vet inte hur mycket jag vill eller vågar planera, för som jag nyss nämnde så är det ju lätt att jag blir besviken på mig själv om jag är trött, sliten och väljer att vila. Ska försöka hitta på någon bra röd tråd att följa, eventuellt med ett antal viktiga pass i veckan. Vi får se hur det blir, kommer nog kännas bättre bara jag blir lite piggare! 

Inga kommentarer: