tisdag, juni 23

Nya rullskidstillbehör från ElpexPrecis som alla prylar man använder så slits dom ju. Och trots att jag tränar så lite som jag gör så slits faktiskt mina träningsprylar också. Igår så fick jag då hem ett gäng nya hjul från Elpex. Detta är andra året som dels Elpex hjälper mig och även som jag åker på hjulen jag hade, så lagren och gummit börjar bli lite slut. Stänkskärmarna på mina Team 610 var också mer eller mindre sönder allihopa, så en bra nyhet där är att dom har ändrat materialet i plasten till en hållbarare sådan. 

Nu har jag följande rullskidor:

Elpex Team 610 2:or - 3:or - 4:or

Elpex Evolution Composite Skate Plasthjul (motsvarande Marwe 0) - Gummihjul (motsvarande Marwe 7)

Ska bli kul att få testa 4:orna, hur tungt dom egentligen går! Tycker det är skönt att variera rullmotståndet en aning, både för det fysiska och mentala.

Inga kommentarer: