onsdag, juni 17

Persedelvård och annat babbel

På dessa dagar då jag jobbar heltid så är jag som bekant rätt trött, men ändå så får jag en märklig förmåga av att beta av mycket mer saker än då jag är ledig. Det är ändå rätt skönt! Förutom att städa lägenhet och tvätta bilen minst en gång i veckan så har följande skett de två senaste dagarna:


Putsade upp mina Elpex-rullskidor, tog av hjulen och sprayade i lite 5-56. Har inget fett och är för snål för att köpa. Vässade även holkarna på mina KV-stavar med min diamantslip. 


Pappa och jag installerade en ny badrumsfläkt då den gamla gått sönder. Här fick lägenhetens reparationsfond hjälpa mig som fattig sosse att få fiolerna att räcka till.

Svara på mail och skicka mail till samarbetspartners och eventuella nya jobb i Norge är också saker jag försöker hinna med under dessa hektiska dagar. Jag är djupt imponerad av folk som jobbar heltid alltså, att ni orkar! Fast det är klart, hade jag inte försökt bedriva någon form av motionsträning på sidan av så hade jag nog haft lite mer ork till jobb. 

Inga kommentarer: