tisdag, juni 2

Rullskidor - väggning - gym - pigg - rullskidor


Totalt slut äntrade jag gymet, tryckte en energikaka och krafterna återvände faktiskt! Förra året så hade jag istället "härdat ut" och således fått ett dåligt pass rätt igenom.


Jag har varit trött, igår kväll efter träningen, hela dagen idag, när jag kom hem från jobbet så sov jag två timmar på soffan. När det sen var dags för träning tillsammans med Martin Holmstrand så tog det cirka fem minuter innan jag gick in i någon form av väggningsmode, trots att jag åt mycket mellanmål innan. Vi startade med att staka ett varv runt Varpan, pulsen låg kring 100-110 slag/minut, trots att vi ändå låg på okej, vanlig puls vid den ansträngningen är 125-135. Jag ville om vartannat dö, spy, gråta och/eller spöa någon bilist som körde om alldeles för nära. 


Uppe i gymet så körde vi följande:

- Armhävningar med kettlebells, 12 kilo, 3x15 stycken

-  "Maghjulet" (bilden nedan), 3x15 stycken


- Kettlebellsswing, 28 kilo, 3x15 stycken

- Enbensknäböj, 40 kilo, 3x15 stycken

- Bänkpress, 57,5 kilo, 3x15 stycken

Efter gymet så kände jag mig mycket piggare, så på den korta turen mellan gymet och hem så brände jag av fem stycken impulser. Jag är fin. Holmstrand också.


5 kommentarer:

Riche Rich sa...

Vilka #flickidoler....

Unknown sa...

Guzz

Adam Steen sa...

Inte en trosa torr!

Riche Rich sa...

Det har aldrig varit en trosa torr nära Adam eller Holmstrand...

Adam Steen sa...

Det har du rätt i!