måndag, juni 8

Sista skolveckan och lite tankar


Tjo. 

Sista skolveckan har nu inletts, dock känns inte vädret som att sommaren är i antågande, mer än någon liten glimt då och då. Men det är ändå rätt skönt träningsväder ute. 

Efter denna vecka så drar jag till Norge över helgen, kommer att träffa två sportaffärer där, förhoppningsvis ger det mig något jobb. Kommer sedan hem och jobbar till juli ut på ett företag i Borlänge. Har ju lite dåligt samvete över mig själv att träningen blir lidande, men ser jag bara till att sköta det mesta runt omkring och får till så bra träning som det är möjligt så ska det nog bli bra! 

Får inte bli så orolig bara, utan istället tro på det jag gör och på mig själv. Det är något jag måste jobba med. 

Idag är första dagen på resten av mitt liv; Jag kan! 

2 kommentarer:

Niklas sa...

Kör bara kör!

Adam Steen sa...

Ju!