onsdag, juni 3

Slutare än tröttast


Min fina lekamen prydde reklamen på Scandinavian outdoor games, denna gång för erbjudande på Olearys Falun. Dom verkar gilla denna bilden då den figurerat på diverse forum.

God förmiddag kära vänner.

Jag är trött nu, mycket träning och aningen för lite sömn under den senaste tiden. Eller ja, mycket träning var väl att ta i, men 15 timmar på fem dagar är mycket för en tomhylsa som jag. Sömnen har legat på 6-7 timmar per natt och jag har ju också varit på jobbet ett antal timmar per dag. Skönt med rutiner, men jag är ju ändå lite ovan, så det är lätt att bli trött. 

Vaknade idag upp i Mora med en härlig träningsvärk, jag kan inte nog många gånger påpeka hur mycket jag gillar att ha träningsvärk! Idag så ska det mycket till om jag tränar, som det känns nu så blir det sovning direkt när jag kommer hem från jobbet, men under har ju skett förr. Så vi får se hur det blir med träningsbiten lite senare idag.

Avslutningsvis så vill jag passa på att tipsa om flyg.nu som har billiga flygresor. Den sidan kommer jag använda mig av när jag i augusti drar utomlands en vecka, väldigt smidigt med en sida som jämför flygresor från många olika flygbolag! 

Inga kommentarer: