lördag, juni 20, 2015

Stakning runt Orsasjön


Tjo. 

Dagens träningspass var det passet med klart bästa känslan på hela veckan! Finns inget en sovmorgon inte kan lösa. Idag så stakade vi alltså runt Orsasjön. Startade i Färnäs och åkte sedan: Mora - Bonäs - Våmhus - Orsa. I Orsa så åkte vi rätt upp till Slättberg och Viborg för att få lite höjdmeter. I den stigningen så dunkade jag av fem minuter 10"-20"-intervaller också och höll sedan skapligt tryck upp till toppen för att trötta ut mig lite mer. 

Från toppen i Viborg så rullade vi sen nedåt Bergkarlås - Rödmyren - Färnäs. Jag åkte på mina Elpex-treor och Jessica åkte inlines med stavar. Kände mig pigg och stark hela passet, så det var ett skönt kvitto efter en bedrövlig vecka rent träningsmässigt. Totalt blev det 54,2 kilometer på tre timmar. Väl hemma så blev det fem minuter hållningsstyrka i RedCord-band.

Inga kommentarer: